Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pohánková kaša s banánovo-sezamovým krémom

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pohánka uvarená
1 ks
banán
1 PL
sezamová pasta tahini
20 g
horká čokoláda
orechy na ozdobu

postup

1.
Pohánku už buď máme uvarenú, alebo si ju podľa návodu pripravíme. Na tento recept je treba v surovom stave 50 gramov pohánky lámanky.
2.
Do malého mixéra dáme banán, tahini pastu (doporučujem kúpiť tmavú pastu - je hutnejšia) a roztopenú čokoládu.
4.
Krém primiešame k uvarenej pohánke a môžeme servírovať. Najlepšie chutí kaša trochu vychladená. Vrch ozdobíme kolieskami banánu a orechami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
I1ilan
26.1.2018 12:45 | |
+0 -0
Vyzera vynikajuco. Chcem sa len opytat: 1.Aku pohanku?(svetlu, tmavu) 2. S cim(olej,maslo,voda) roztopit cokoladu?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...