Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pohánková kaša s banánovo-sezamovým krémom

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
pohánka uvarená
1 ks
banán
1 PL
sezamová pasta tahini
20 g
horká čokoláda
orechy na ozdobu

postup

1.
Pohánku už buď máme uvarenú, alebo si ju podľa návodu pripravíme. Na tento recept je treba v surovom stave 50 gramov pohánky lámanky.
2.
Do malého mixéra dáme banán, tahini pastu (doporučujem kúpiť tmavú pastu - je hutnejšia) a roztopenú čokoládu.
4.
Krém primiešame k uvarenej pohánke a môžeme servírovať. Najlepšie chutí kaša trochu vychladená. Vrch ozdobíme kolieskami banánu a orechami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
I1ilan
26.1.2018 12:45 | |
+0 -0
Vyzera vynikajuco. Chcem sa len opytat: 1.Aku pohanku?(svetlu, tmavu) 2. S cim(olej,maslo,voda) roztopit cokoladu?
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.