Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šalát z čínskej kapusty

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

podľa chuti
čínska kapusta, paradajky, uhorka
podľa chuti
olej olivový, ocot, soľ, cukor, voda, šalátové korenie
trochu
petržlenová vňať

postup

Tradičný šalát, hodí sa k mäsovému jedlu.

Čínsku kapustu nakrájame na drobnejšie, uhorky a paradajky na plátky. Zálievku urobíme so surovín, zalejeme, premiešame. Nakoniec šalát dochutíme čerstvou petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...