Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňový koláčik s pudingom

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
500 ml
mlieko
1 ks
pudingový prášok vanilkový
2 PL
cukor
broskyne, kiwi
1 ks
vajce na potretie
50 g
maslo do krému

postup

1.
Z mlieka cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Keď vychladne, primiešame maslo.
2.
Lístkové cesto rozvaľkáme. Krájame ho na obdlžníky, do stredu navrstvíme puding. Ovocie nakrájame, pokladieme na kúsky cesta. Okraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom a dáme piecť do rúry, do zlatova. Koláčiky vyberieme môžeme papať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.