Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňový koláčik s pudingom

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
500 ml
mlieko
1 ks
pudingový prášok vanilkový
2 PL
cukor
broskyne, kiwi
1 ks
vajce na potretie
50 g
maslo do krému

postup

1.
Z mlieka cukru a pudingového prášku uvaríme puding. Keď vychladne, primiešame maslo.
2.
Lístkové cesto rozvaľkáme. Krájame ho na obdlžníky, do stredu navrstvíme puding. Ovocie nakrájame, pokladieme na kúsky cesta. Okraje cesta potrieme rozšľahaným vajcom a dáme piecť do rúry, do zlatova. Koláčiky vyberieme môžeme papať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...