Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Broskyňový koláč so želatínou

15
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

15 PL
polohrubá múka
10 PL
mlieko
10 PL
rastlinný olej
8 PL
kryštálový cukor
6 ks
broskyne
2 hrste
kokos mletý
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva
1 balíček
tortové želé Dr.Oetkera
250 ml
voda+ sirup jahodový
1 ks
vajce

postup

Jednoduchý koláčik s ovocím a želé.

1.
Všetky suroviny na cesto zmiešame (muka, vajce, cukor, olej, prášok do pečiva), Vylejeme na plech, ktorý sme potreli olejom a vysypali múkou. Na vrch nakrájame broskyne na plátky. Posypeme kokosom.
3.
Z tortového želé červeného s pridaním vody a jahodového sirupu uvaríme podla návodu tortové želé. Po miernom ochladení ho vylejeme na koláč.
4.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.