Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kačacie prsia s višnovou omáčkou

2
porcie
57
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
stredne veľké kačacie prsia
250 g
zemiaky
1 ks
malý višňový kompót
1 PL
solamyl
cukor
soľ
olej

postup

2.
Dáme na studenú panvičku s kožou dole a opekáme do ružova, otočíme opečieme a dáme do rúry na 200 C, asi 10 minút.
4.
Odkôstkované višne dáme zohriať, pridáme v šťave rozmiešaný solamyl aby sme zahustili omáčku. Cukrom dochutíme. Ak nemáte višne môžu byť aj čerešne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.