Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kačacie prsia s višnovou omáčkou

2
porcie
57
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
stredne veľké kačacie prsia
250 g
zemiaky
1 ks
malý višňový kompót
1 PL
solamyl
cukor
soľ
olej

postup

2.
Dáme na studenú panvičku s kožou dole a opekáme do ružova, otočíme opečieme a dáme do rúry na 200 C, asi 10 minút.
4.
Odkôstkované višne dáme zohriať, pridáme v šťave rozmiešaný solamyl aby sme zahustili omáčku. Cukrom dochutíme. Ak nemáte višne môžu byť aj čerešne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...