Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cestoviny s tuniakom a paradajkovou omáčkou

ingrediencie

1 balíček
cestoviny
400 ml
paradajkový pretlak
1 ks
cibuľa
3 ks
lúpané paradajky
4 ks
cesnakové strúčiky
2 ks
tuniak vo vlastnej šťave
ks
nastrúhaný parmezán
ks
olivový olej
ks
soľ
ks
kajenské korenie
ks
sušené oregáno

postup

1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode do ktorej pridáme trocha olivového oleja.
2.
Najemno nakrajanú cibuľku a cesnak usmažíme do zlatista na olivovom oleji. Pridáme tuniaka, nakrájané paradajky. Restujeme cca 5 minút.
3.
Celú zmes zalejeme paradajkovým pretlakom, osolíme, okoreníme kajenským korením a oreganom. Chvíľu povaríme. Podávame ešte s nastrúhaným parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.