Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ribezľový džem

ingrediencie

1 kg
ríbezle
900 g
cukor
2 ČL
Kyselina citrónová Dr.Oetker

postup

Očistené a umyté ríbezle zomelieme na mlynčeku. Vzniknutý pretlak prepasírujeme. Pretlak dáme prudko variť na 15 minút. Pridáme cukor a kyselinu citronovu Dr. Oetker a za stáleho miešania varíme ešte 5-10 minút. Ešte horúci plníme do flaštičiek, ktoré potom poukladame dolu viečkom a prikrijeme utierkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.