Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rožteky plnené džemom

5
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
lístkové cesto
1 ks
Vanilínový cukor Dr.Oetker
1 pohár
Domaci džem
2 ČL
Gustin jemný kukuričný škrob Dr.Oetker
1 hrsť
mleté vlašské orechy
1 ks
vajce na potretie

postup

1.
Listkove cesto si vyvaľkame na hrubku 2mm. Povykrajujeme kolieska. Pripravime si plnku.
2.
Džem zmiešame s mletymi orechami a kukuričnym škrobom. Kraje rožtekov potom potrieme rozšľahanym vajičkom, naplnime plnkou,preložime a kraje dobre popritlačame aby nam plnka nevytiekla.
3.
Poukladame na plech vystlany papierom na pečenie. Potrieme vajičkom posypeme vanilinovym cukrom a pečieme v rure na 160°C cca 15 minut.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?