Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Dusený patizón ako príloha

ingrediencie

800 g
patizón
1 ks
červená cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 KL
mletá rasca
2 PL
ocot
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Patizón zbavíme šupky a jadierok a zvyšok nastrúhame.
3.
Pridáme cesnak nakrájaný na plátky a pridáme nastrúhaný patizón.
5.
Dusíme pod pokrievkou na jemnom ohni približne 15 minút.
6.
Potom pridáme ocot podľa chuti (ja som dala 2 PL). Dosolíme podľa chuti a podávame k mäsku ako príloha.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.