Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Patizónová kari polievka

ingrediencie

1 ks
patizón
2 ks
zemiak
2 KL
kari korenie
1 liter
voda
soľ
mleté čierne korenie

postup

1.
Patizón zbavíme šupky a nastrúhame na jemno. Potom všetko dáme do hrnca, jemne osolíme a dusíme 10 minút.
4.
Potom pridáme zemiaky, ktoré sme si uvarili v osobitnom hrnci.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...