Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Ríbezľový makovec

ingrediencie

1 šálka
ríbezle
1/2 šálka
vlašské orechy
1 šálka
špaldová hladká múka
1/2 šálka
mlieko
2 PL
olej
1/2 šálka
cukor
2 PL
maslo
2 KL
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
mak

postup

1.
Všetky sypké suroviny zmiešame (mak, cukor, pomleté orechy, múku, kypriaci prášok).
4.
Cesto vylejeme do formy na biskupský chlebík a posypeme ríbezľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...