Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Ríbezľový makovec

ingrediencie

1 šálka
ríbezle
1/2 šálka
vlašské orechy
1 šálka
špaldová hladká múka
1/2 šálka
mlieko
2 PL
olej
1/2 šálka
cukor
2 PL
maslo
2 KL
kypriaci prášok do pečiva
2 PL
mak

postup

1.
Všetky sypké suroviny zmiešame (mak, cukor, pomleté orechy, múku, kypriaci prášok).
4.
Cesto vylejeme do formy na biskupský chlebík a posypeme ríbezľami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...