Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Višňová zmrzlina

ingrediencie

250 g
višne čerstvé
160 ml
smotana na šľahanie 33%
150 ml
biely hustý jogurt
práškový cukor
Čokoládový topping Dr.Oetker

postup

Zmrzlina je výborná, osviežujúca!

1.
Višne umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme v mixéri na hladko. Trvá to iba chvíľku. (Môžu byť aj mrazené, ktoré necháme chvíľu rozmraziť.)
2.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, primiešame jogurt, rozmixované višne a práškový cukor podľa chuti. Premiešame a dáme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Premiešame každú pol hodinu 5-6 krát. Potom necháme zmraziť.
3.
Pred podávaním vyberieme o niečo skôr, aby sa dala servírovať. Ozdobíme toppingom alebo podľa vlastnej fantázie. Je výborná, osviežujúca, višne dajú zmrzline krásnu farbu a vynikajúcu kyselkavú príchuť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.8.2016 20:33 | |
+1 -0
Robíš chute, blahoželám k výhre.
BlazenaSadovska
1.8.2016 20:42 | |
+0 -0
Ďakujem, teším sa:)) Výborná bola...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...