Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Višňová zmrzlina

ingrediencie

250 g
višne čerstvé
160 ml
smotana na šľahanie 33%
150 ml
biely hustý jogurt
práškový cukor
Čokoládový topping Dr.Oetker

postup

Zmrzlina je výborná, osviežujúca!

1.
Višne umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme v mixéri na hladko. Trvá to iba chvíľku. (Môžu byť aj mrazené, ktoré necháme chvíľu rozmraziť.)
2.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, primiešame jogurt, rozmixované višne a práškový cukor podľa chuti. Premiešame a dáme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Premiešame každú pol hodinu 5-6 krát. Potom necháme zmraziť.
3.
Pred podávaním vyberieme o niečo skôr, aby sa dala servírovať. Ozdobíme toppingom alebo podľa vlastnej fantázie. Je výborná, osviežujúca, višne dajú zmrzline krásnu farbu a vynikajúcu kyselkavú príchuť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.8.2016 20:33 | |
+1 -1
Robíš chute, blahoželám k výhre.
BlazenaSadovska
1.8.2016 20:42 | |
+1 -0
Ďakujem, teším sa:)) Výborná bola...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...