Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Višňová zmrzlina

ingrediencie

250 g
višne čerstvé
160 ml
smotana na šľahanie 33%
150 ml
biely hustý jogurt
práškový cukor
Čokoládový topping Dr.Oetker

postup

Zmrzlina je výborná, osviežujúca!

1.
Višne umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme v mixéri na hladko. Trvá to iba chvíľku. (Môžu byť aj mrazené, ktoré necháme chvíľu rozmraziť.)
2.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, primiešame jogurt, rozmixované višne a práškový cukor podľa chuti. Premiešame a dáme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Premiešame každú pol hodinu 5-6 krát. Potom necháme zmraziť.
3.
Pred podávaním vyberieme o niečo skôr, aby sa dala servírovať. Ozdobíme toppingom alebo podľa vlastnej fantázie. Je výborná, osviežujúca, višne dajú zmrzline krásnu farbu a vynikajúcu kyselkavú príchuť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.8.2016 20:33 | |
+2 -1
Robíš chute, blahoželám k výhre.
BlazenaSadovska
1.8.2016 20:42 | |
+2 -0
Ďakujem, teším sa:)) Výborná bola...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...