Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Višňová zmrzlina

ingrediencie

250 g
višne čerstvé
160 ml
smotana na šľahanie 33%
150 ml
biely hustý jogurt
práškový cukor
Čokoládový topping Dr.Oetker

postup

Zmrzlina je výborná, osviežujúca!

1.
Višne umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme v mixéri na hladko. Trvá to iba chvíľku. (Môžu byť aj mrazené, ktoré necháme chvíľu rozmraziť.)
2.
Šľahačkovú smotanu vyšľaháme, primiešame jogurt, rozmixované višne a práškový cukor podľa chuti. Premiešame a dáme do misky, ktorú vložíme do mrazničky. Premiešame každú pol hodinu 5-6 krát. Potom necháme zmraziť.
3.
Pred podávaním vyberieme o niečo skôr, aby sa dala servírovať. Ozdobíme toppingom alebo podľa vlastnej fantázie. Je výborná, osviežujúca, višne dajú zmrzline krásnu farbu a vynikajúcu kyselkavú príchuť. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.8.2016 20:33 | |
+2 -1
Robíš chute, blahoželám k výhre.
BlazenaSadovska
1.8.2016 20:42 | |
+2 -0
Ďakujem, teším sa:)) Výborná bola...
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...