Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šťavnatá špaldová brownies torta

ingrediencie

250 g
maslo
300 g
čokoláda
80 g
kakao
200 g
cukor
4 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
50 g
orechy
75 g
hrozienka
10 PL
sirup

postup

1.
Hrozienka namočíme do vody na 12 hodín. Potom vodu zlejeme a vylejeme 10 PL sirupu. necháme postáť ešte 2-3 hodinky.
4.
Maslo s 200 g čokolády roztopíme nad parou a pridáme do nich hrozienka, ktoré sme si zliali.
7.
Narežeme na drobno kúsky čokolády (100g) a pridáme do vajec.
8.
Na záver pridáme sypkú zmes a jemne premiešame. Cesto vylejeme do formy, ktorú sme si vystlali papierom na pečenie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
ProtivnaBlondina
17.11.2016 13:43 | |
+45 -3
koľko tam ide tej múky? nejak to chýba medzi ingredienciami :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...