Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnené cuketové mištičky

ingrediencie

1 ks
stredne veľká cuketa
2 ks
cibuľa
300 g
huby
2 ks
paprika
4 ks
paradajka
1 ks
údené tofu
3 strúčiky
cesnak
soľ
olej
kajenské korenie
strúhaného syra na zapekanie
slanina
sušená bazalka

postup

1.
Cuketu si rozrežeme na širšie kolieska. Vnútro vydlabeme ale na dne nechame tak 1cm cukety aby nam vnikli mištičky. Osolíme a necháme odstáť. Zatiaľ si pripravíme plnku.
2.
Nadrobno nakrajánu cibuľku osmažíme na oleji. Pridáme cesnak, neskôr huby a chvíľku podusíme. Zatiaľ si nakrajáme nadrobno papriku,tofu, olúpane paradajky a zvyšky cukety, ktoré sme vydlabali. Všetko pridáme k hubám, dochutíme koreninami a ešte chvíľku podusíme.
3.
Hotovu plnku dáme do cuketových mištičiek, navrch poukladáme plátky slaniny a posypeme struhaným syrom. Ukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupnov cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...