Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska polievka

ingrediencie

1 liter
hovädzí vývar
100 g
mrkva
100 g
hrášok
50 g
šampiňóny
100 g
ementál
100 g
hovädzie mäso
4 ks
žemľa
soľ
petržlenová vňať

postup

1.
Uvarenú mrkvu pokrájame na kocky, pridáme uvarený hrášok a na plátky pokrájané udusené šampiňóny. Zeleninu zalejeme horúcim vývarom a krátko povaríme.
2.
Domäkka uvarené hovädzie mäso pokrájame na menšie kúsky a vložíme do hrnčekov na servírovanie. Mäso zalejeme horúcim mäsovo-zeleninovým vývarom, podľa chuti osolíme a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so žemľami zapečenými so strúhaným syrom
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...