Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tekvicový prívarok bez múky

6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
väčšia tekvica
3 PL
ovsené vločky
soľ
kôpor
1 ks
cibuľa
180 ml
kyslá smotana

postup

Prívarok bez múky, octu a cukru.

1.
Tekvicu ošúpeme, vyberieme jadierka a nastrúhame na hrubo. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme tekvicu, osolíme a dusíme.
2.
Pridáme 3 PL ovsených vločiek, ja používam kúpené už nasekané.
5.
Nám chutí s poduseným bravčovým mäsom, k tomu chlieb alebo zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...