Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáci burger

ingrediencie

300 g
mleté hovädzie mäso predné
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
ks
zelenina
ks
barbecue omáčka
ks
tatárska omáčka Hellmann´s
ks
tvrdý syr

postup

Burger je výborný, len sa po ňom zaprášilo.

1.
Pomleté mäso ochutíme mletým čiernym korením, vytvarujeme z nich placky hrubé 1,5 cm. Necháme ich v chladničke odstáť. (cca 30 minút)
2.
Burgery grilujeme na grile alebo grilovacej panvici 3-4 minúty. Po grilovaní necháme mäso 5 minút odpočinúť a posolíme.
3.
Žemle prekrojíme na polovicu a na suchej panvici opečieme. Potrieme tenkou vrstvou barbecue omáčky, priložíme šalátový list, tatársku omáčku, grilované mäso, podľa chuti zeleninu, syr, barbecue omáčku a prikryjeme vrchnou časťou žemle. Alebo burger pripravíme podľa svojej chuti. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.