Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové mäsko s ostrokyslou čínskou omáčkou

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
1 PL
ocot
200 ml
voda
2 PL
sójová omáčka
2 KL
cukor
2 KL
solamyl
1 ks
čili paprička
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
zelená paprika
1 hrsť
sušené hríby
1 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
1 PL
olej

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme nakrájanú mrkvu, papriku a restujeme cca 5 minút.
3.
Spravíme si základ na omáčku: Premiešame vodu so sójovou omáčkou, cukrom, octom a solamylom.
4.
Zmes prilejeme do orestovanej zeleniny a premiešame. Dusíme spolu cca 5 minút.
5.
Mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na oleji 10 minút.
6.
Pridáme zeleninu s omáčkou a nasekanou čili papričkou.
7.
Dusíme všetko pod pokrievkou cca 15-20 minút, kým mäsko zmäkne :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.