Pridať recept

Pečená mrkva a cvikla

2
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
mrkva i viac ak sú malé
6 ks
malá cvikla
ks
soľ a korenie
3 strúčiky
cesnaku
ks
olej

postup

1.
Mrkvičku umyjeme a nakrájame na štvrťky, ak sú malé necháme celé. Cviklu umyjeme a nakrájame na štvrťky, Posolíme, pokoreníme a posypeme nasekaným cesnakom. Pokvapkáme olejom a zakryjeme alobalom.
Pečená mrkva a cvikla
Pečená mrkva a cvikla
Zdroj: Ingova
 
2.
Pečieme 45 minút. Potom na chvílu odkryjeme a dopečieme. Je to výborná pochúťka ku kuraciemu mäsku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať