Pridať recept

Šampiňónová omáčka s kuracim mäsom

3
porcie
1800
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
kuracie prsia
3 ks
cesnakové strúčiky
1 ks
malá cibuľa+mrkva
150 g
šampiónov
ks
soľ
ks
čierne korenie
ks
cesnakové korenie alebo vegeta
ks
petržlenová vňať
ks
masla
150 ml
smotana na šľahanie aspoň 33%

postup

1.
Nakrajame na drobno cibulu oprazime na oleji
 
2.
Po chvilke pridame nastruhanu mrkvu
3.
Pridame najkrajane prsia ktore si vopred osolime okorenime
4.
Nakrajane sampiony a vsetko spolu podusime aspon 15 min
5.
Po 15 min podlejeme smotanou nechame prevriet odstavime pridame v petrzlenovu vnat a maslo premiesame a hotovo.
6.
Dobru chut!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať