Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karé na kuriatkach

2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
350 g
bravčové karé
200 g
huby kuriatka
1 PL
mletá sladká paprika
1 ks
drvená sušená paprička čili /pozor opatrne pridávať/
soľ
mleté čierne korenie
vývar alebo bujón
1 ČL
solamyl

postup

Tento recept je jednoduchý a dobrý.

1.
Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita, pridáme na rezance pokrájané karé a porestujeme.
2.
Keď je mäsko orestované pridáme ml.papriku, pomiešame podlejeme vývarom, alebo vodou a trochu bujónu.
3.
Keď je mäsko do polky uvarené pridáme nakrájané huby kuriatka a všetko dodusíme. Do trošky vody dáme solamyl a šťavu trochu zahustíme. Nakoniec pridávam opatrne posekané čili, ale ak ho nechcete nemusí byť. Dosolíme a dokoreníme.
4.
Podávame s ryžou a kyslou sterilizovanou uhorkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...