Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karé na kuriatkach

2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
350 g
bravčové karé
200 g
huby kuriatka
1 PL
mletá sladká paprika
1 ks
drvená sušená paprička čili /pozor opatrne pridávať/
soľ
mleté čierne korenie
vývar alebo bujón
1 ČL
solamyl

postup

Tento recept je jednoduchý a dobrý.

1.
Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita, pridáme na rezance pokrájané karé a porestujeme.
2.
Keď je mäsko orestované pridáme ml.papriku, pomiešame podlejeme vývarom, alebo vodou a trochu bujónu.
3.
Keď je mäsko do polky uvarené pridáme nakrájané huby kuriatka a všetko dodusíme. Do trošky vody dáme solamyl a šťavu trochu zahustíme. Nakoniec pridávam opatrne posekané čili, ale ak ho nechcete nemusí byť. Dosolíme a dokoreníme.
4.
Podávame s ryžou a kyslou sterilizovanou uhorkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...