Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karé na kuriatkach

2
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
350 g
bravčové karé
200 g
huby kuriatka
1 PL
mletá sladká paprika
1 ks
drvená sušená paprička čili /pozor opatrne pridávať/
soľ
mleté čierne korenie
vývar alebo bujón
1 ČL
solamyl

postup

Tento recept je jednoduchý a dobrý.

1.
Na oleji orestujeme cibuľu do sklovita, pridáme na rezance pokrájané karé a porestujeme.
2.
Keď je mäsko orestované pridáme ml.papriku, pomiešame podlejeme vývarom, alebo vodou a trochu bujónu.
3.
Keď je mäsko do polky uvarené pridáme nakrájané huby kuriatka a všetko dodusíme. Do trošky vody dáme solamyl a šťavu trochu zahustíme. Nakoniec pridávam opatrne posekané čili, ale ak ho nechcete nemusí byť. Dosolíme a dokoreníme.
4.
Podávame s ryžou a kyslou sterilizovanou uhorkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...