Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový koláč s hruškami

ingrediencie

250 g
hnedý cukor
1 ČL
vanilkový cukor
400 g
hladká múka
30 g
kakao
250 g
HERA maslová
20 g
ovsené vločky
800 g
hrušky
1 štipka
soľ

postup

Ochuťte si jeseň čokoládovým koláčom s hruškami.

1.
Rúru predhrejeme na 200 °C (teplovzdušnú na 180 °C). Do koláčovej formy vložíme papier na pečenie. Zmiešame cukor, vanilkový cukor, soľ, múku a kakao. V hrnci rozpustíme Heru, pridáme cukor, múku a miešame.
2.
Zhruba 2/3 cesta vtlačíme do formy a nasypeme naň ovsené vločky. Hrušky nakrájame na mesiačiky. Plátky hrušky rozprestrieme po koláči a vložíme do predhriatej rúry a pečieme asi 35 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.