Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový koláč s hruškami

ingrediencie

250 g
hnedý cukor
1 ČL
vanilkový cukor
400 g
hladká múka
30 g
kakao
250 g
HERA maslová
20 g
ovsené vločky
800 g
hrušky
1 štipka
soľ

postup

Ochuťte si jeseň čokoládovým koláčom s hruškami.

1.
Rúru predhrejeme na 200 °C (teplovzdušnú na 180 °C). Do koláčovej formy vložíme papier na pečenie. Zmiešame cukor, vanilkový cukor, soľ, múku a kakao. V hrnci rozpustíme Heru, pridáme cukor, múku a miešame.
2.
Zhruba 2/3 cesta vtlačíme do formy a nasypeme naň ovsené vločky. Hrušky nakrájame na mesiačiky. Plátky hrušky rozprestrieme po koláči a vložíme do predhriatej rúry a pečieme asi 35 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...