Pridať recept

Krevetový sendvič

ingrediencie

80 g
predvarené krevety
1 PL
biele víno
1 PL
citrónová šťava
1 vetvička
vetvička tymiánu
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2
čerstvý tmavý celozrnný chlieb
1 hrsť
nakrájaný ľadový šalát
1 PL
Hellmann's Majolenka originál

postup

Predĺžte si dovolenku s rýchlym sendvičom.

1.
Krevety minimálne 10 minút namarinujete vo víne, citrónovej šťave, ľahko osolte a okorente.
 
2.
Potom vyberieme z marinády a dobre ju z kreviet vytlačíme.
3.
Na jeden plátok chleba natrieme polku lyžice majonézy Hellmann's, položíme šalát, krevetky, druhú časť majonézy a posypeme lístkami tymianu. Priklopíme druhým plátkom chleba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať