Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hokkaido tekvica na cesnaku a zázvore

ingrediencie

1 ks
tekvica hokkaido
50 g
zázvor
5 strúčikov
cesnak
1 ks
mrkva
100 g
hrášok
2 dl
voda
1 hrsť
slnečnicové semienka
1 hrsť
tekvicové semienka
1 hrsť
vlašské orechy
1 KL
rímsky kmín
1 KL
koriander
1 KL
fenikel
1 KL
garam masala korenie
1 ks
paprička čili
soľ

postup

2.
Hokkaido umyjeme a spolu so šupkou (bez jadierok) nakrájame.
3.
Osobitne do mixéra dáme orechy a semienka a tiež rozmixujeme.
4.
Na oleji speníme garam masalu, koriander a rímsky kmín (pokiaľ nezačne korenie pukať).
5.
pridáme čili korenie a rozmixovaný zázvor. restujeme 2-3 minútky.
6.
Potom pridáme na kocky nakrájané hokkaido, hrášok a mrkvu.
8.
Na úplný záver primiešame rozmixovanú zmes orechov a semienok.
9.
Dochutíme soľou a podávame buď ako samostatné jedlo alebo ako príloha. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...