Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom

ingrediencie

1 kg
biela cuketa
1 PL
tymian
olivový olej
soľ
3 ks
hermelín
3 KL
mletá sladká červená paprika

postup

1.
Tekvicu zbavíme šupky, vydlabeme vnútro a zvyšok nakrájame na kocky.
2.
všetko dáme do misy a polejeme olivovým olejom a posypeme tymianom.
3.
Premiešame ešte so sladkou mletou červenou paprikou a rozložíme na plech.
4.
Pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov cca 40-50 minút (za občasného premiešania).
5.
Potom, keď už bude cuketa takmer hotová, dáme na plech 3 hermelíny a necháme ugrilovať cca 5-7 minút.
6.
Podávame teplé (napr. s čili alebo brusnicovu omáčkou). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.