Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom

ingrediencie

1 kg
biela cuketa
1 PL
tymian
olivový olej
soľ
3 ks
hermelín
3 KL
mletá sladká červená paprika

postup

1.
Tekvicu zbavíme šupky, vydlabeme vnútro a zvyšok nakrájame na kocky.
2.
všetko dáme do misy a polejeme olivovým olejom a posypeme tymianom.
3.
Premiešame ešte so sladkou mletou červenou paprikou a rozložíme na plech.
4.
Pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov cca 40-50 minút (za občasného premiešania).
5.
Potom, keď už bude cuketa takmer hotová, dáme na plech 3 hermelíny a necháme ugrilovať cca 5-7 minút.
6.
Podávame teplé (napr. s čili alebo brusnicovu omáčkou). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...