Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečená cuketa na tymiane s grilovaným hermelínom

ingrediencie

1 kg
biela cuketa
1 PL
tymian
olivový olej
soľ
3 ks
hermelín
3 KL
mletá sladká červená paprika

postup

1.
Tekvicu zbavíme šupky, vydlabeme vnútro a zvyšok nakrájame na kocky.
2.
všetko dáme do misy a polejeme olivovým olejom a posypeme tymianom.
3.
Premiešame ešte so sladkou mletou červenou paprikou a rozložíme na plech.
4.
Pečieme v rúre vyhriatej na 220 stupňov cca 40-50 minút (za občasného premiešania).
5.
Potom, keď už bude cuketa takmer hotová, dáme na plech 3 hermelíny a necháme ugrilovať cca 5-7 minút.
6.
Podávame teplé (napr. s čili alebo brusnicovu omáčkou). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...