Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zapekaný karfiol v rajčinovej omáčke

ingrediencie

1 ks
karfiol
400 g
pasírované paradajky
200 ml
mlieko
2 PL
špaldová hladká múka
1 KL
mleté čili
ks
soľ
ks
mleté čierne korenie
1 PL
sójová omáčka
3 ks
vajce
200 g
syr

postup

1.
Karfiol natrháme na ružičky, dáme do zapekacej misy a podlejeme 2 dl vody. Zapekaciu misu prikryjeme a dusíme cca 45 minút.
6.
Vajcia rozmiešame a zmiešame s jemne vychladenou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.