Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rizoto s cuketou a šampiňónmi

ingrediencie

1 hrnček
dlhozrnná ryža
1 balíček
čerstvé šampiňóny
1 ks
cuketa
2
kuracie mäso
ks
nastrúhaný parmezán
ks
soľ
ks
mletá rasca
ks
kari
ks
mleté čierne korenie
ks
zmes grilovacieho korenia
1 ks
stredné cibule
ks
rastlinný olej

postup

Rýchle a zdravé

1.
Cibuľu, maso, sampinony a cuketu nakrajame na male kocky.
2.
Orestujeme si cibulu na troche oleja, pridáme maso, posmazime, a ked je skoro hotove pridame sampiony a cuketu. Dochutime a osolime. Nechame dusit .
3.
Pocas toho ako sa dusi maso dame varit ryzu. Ked je ryza uvarena tak ju precedime a pridame hotovu zmes. Vsetko spolu dobre premiesame a osmahneme v hrnci. Na vrch rizota nastruhame parmezan. Dobru chut.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.