Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčekový tvarohovo-slivkový koláč

20
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieka
2 ks
vajcia
1/2 hrnček
oleja
1 ks
prášok do pečiva

plnka

500 g
mäkký tvaroh
1 hrnček
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový puding v prášku
1 ks
vanilkový cukor
2 ks
vajcia
slivkový lekvár

postup

3.
Postupne pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva a vymiešame cesto.
4.
Vymiešame tvaroh, cukor, vanilkový cukor, puding a vajcia.
5.
Na vymastený a múkou vysypaný plech, ja dávam papier na pečenie, vylejeme polovicu pripraveného cesta, naň vylejeme tvarohovú plnku,opatrne rozotrieme a potom vylejeme druhú polovicu cesta a opäť rozotrieme.
7.
Koláč pečieme v predhriatej rúre na 180°C asi 30 minút.
8.
Po vychladnutí ho pokrájame a posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...