Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Hrnčekový tvarohovo-slivkový koláč

20
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieka
2 ks
vajcia
1/2 hrnček
oleja
1 ks
prášok do pečiva

plnka

500 g
mäkký tvaroh
1 hrnček
kryštálový cukor
1 ks
vanilkový puding v prášku
1 ks
vanilkový cukor
2 ks
vajcia
slivkový lekvár

postup

3.
Postupne pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva a vymiešame cesto.
4.
Vymiešame tvaroh, cukor, vanilkový cukor, puding a vajcia.
5.
Na vymastený a múkou vysypaný plech, ja dávam papier na pečenie, vylejeme polovicu pripraveného cesta, naň vylejeme tvarohovú plnku,opatrne rozotrieme a potom vylejeme druhú polovicu cesta a opäť rozotrieme.
7.
Koláč pečieme v predhriatej rúre na 180°C asi 30 minút.
8.
Po vychladnutí ho pokrájame a posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.