Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý cviklový šalát

ingrediencie

3 ks
cvikla
4 ks
vajce
slnečnicové semienko
olivový olej

postup

1.
Cviklu uvaríme vcelku v šupke domäkka. Trvá to podľa veľkosti cvikle cca hodinu. Ošúpeme a nakrájame.
2.
Uvaríme vajíčka na tvrdo. Nakrájame na mesiačiky.
3.
Semiačka trošku opražíme na olivovom oleji.
4.
Podávame s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...