Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý cviklový šalát

ingrediencie

3 ks
cvikla
4 ks
vajce
slnečnicové semienko
olivový olej

postup

1.
Cviklu uvaríme vcelku v šupke domäkka. Trvá to podľa veľkosti cvikle cca hodinu. Ošúpeme a nakrájame.
2.
Uvaríme vajíčka na tvrdo. Nakrájame na mesiačiky.
3.
Semiačka trošku opražíme na olivovom oleji.
4.
Podávame s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.