Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý cviklový šalát

ingrediencie

3 ks
cvikla
4 ks
vajce
slnečnicové semienko
olivový olej

postup

1.
Cviklu uvaríme vcelku v šupke domäkka. Trvá to podľa veľkosti cvikle cca hodinu. Ošúpeme a nakrájame.
2.
Uvaríme vajíčka na tvrdo. Nakrájame na mesiačiky.
3.
Semiačka trošku opražíme na olivovom oleji.
4.
Podávame s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...