Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teplý cviklový šalát

ingrediencie

3 ks
cvikla
4 ks
vajce
slnečnicové semienko
olivový olej

postup

1.
Cviklu uvaríme vcelku v šupke domäkka. Trvá to podľa veľkosti cvikle cca hodinu. Ošúpeme a nakrájame.
2.
Uvaríme vajíčka na tvrdo. Nakrájame na mesiačiky.
3.
Semiačka trošku opražíme na olivovom oleji.
4.
Podávame s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.