Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čínska ostro-kyslá polievka

ingrediencie

1 balíček
huby Shiitake
3 ks
petržlen
3 ks
mrkva
1 konzerva
vyhonky bambusove
4 ks
vajce
4 ks
kuracie trupy
5 ks
šampióny
2 PL
mletá červená paprika
1 ks
zväzok petržlenovej vňate
1 ks
citrón
2 PL
ocot
soľ
4 ks
chilli paprička
1 ČL
čerstvého strúhaného zázvoru
2 PL
sójová omáčka

postup

dame do hrnca varit kuracie trupy nastruhame zeleninu pridame shitake kt boli vopred namocene vo vode pridame chili osolime pridame mletu papriku a varime po 30 minutach pridame bambusove vyhonky sampiony sojovu omacku zayvor nastruhany odstavime pridame citronovu stavu ocot a rozslahane vajicko premiesame hotovo.mozme podavat je to vyborne...:D
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
kaktuss2017
27.2.2018 15:36 | |
+2 -6
Jedol som tuto polievku na roznych miestach na Slovensku, aj v zahranici, ale mam pocit, ze maso som tam nevidel.
bandy2305
14.7.2017 21:44 | |
+29 -2
Pracoval som v čínskej reštaurácii a poznám trošku iný postup a aj ingrediencie. Dokonca sa určite trošku zahusťuje solamylom a pridáva sa tam aj čínsky ocot.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.