Pridať recept

Fotorecept: Zapečené cestoviny so šampiňónmi a brokolicou

(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
brokolica
10 ks
šampiňóny
1 ks
kuracie prsia
4 strúčiky
cesnaku
1 PL
bravčová masť
1 ks
smotana na šľahanie
ks
mleta paprika,sol,cesnakove korenie,cierne korenie
1 ks
vajce
150 g
nastrúhaný syr
1 balíček
uvarené cestoviny

postup

1.
nakrajame si sampiony,brokolicu,maso,a olupeme cesnak
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
 
2.
maso si okorenime cesnakovym korenim
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
3.
rozpalime mast na panvici
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
4.
opecieme spolu s cesnakom len tak nie uplne
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
5.
roslahame smotanu s vajickom a okorenime cirnim korenim,cesnakovo chili korenim a grilovanou paprikou
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
6.
nastruhame syr
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
7.
dame maslo na zapekaciu misu
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
8.
pridame cestoviny mozme trosku osolit
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
9.
pridame sampiony
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
10.
na to brokolicu
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
11.
kuracie maso
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
12.
zalejeme to smotanou
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
13.
premiesame jemne a posypeme syrom a dame piect na 300°C NA 25 min
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
14.
hotovo dobru chut :-)
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
(FOTORECEPT) ZAPECENE CESTOVINY SO SAMPINONMY A BROKOLICOU
Zdroj: jaruska131
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pečená kukurica
Jedlá sa pečú takmer samé! Vydrží všetko a urobíte v ňom najviac receptov, máte ho doma? Ak nie, ihneď to napravte
Aj vy preferujete recepty s jednoduchou prípravou? Máme pre vás skvelý tip! Zaobstarajte si perfektného...
Varenie cestovín
Nerobíte ich aj vy? Toto je 5 najčastejších chýb, ktoré pri varení cestovín robí každý!
Každý miluje cestoviny. Ich veľkou výhodou je, že sú hotové za pár minút a ich príprava je celkom...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...