Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekané penne so zeleninou a parmezánom

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
celozrnné cestoviny
1 balíček
mrazena zelenina zmes (hrášok, brokolica, kukurica, červena paprika, fazuľové struky)
parmezán, soľ,olivový olej

postup

Zapekané cestoviny mávame často.

1.
Cestoviny uvaríme vo väčšom hrnci v osolenej vode, na skus,
2.
Zeleninu podusíme na troche oleju, podlejeme trochou vody, osolíme.
3.
Všetko spolu zmiešame a dáme do zapekacej misy, posypeme strúhaným syrom a zapečieme do chrumkava.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...