Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra 2

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kapor podkovičky
trochu
hladka múka, vajce, strúhanka, olej na vyprážanie, soľ, mlieko
1 balíček
ryža vo varnom sáčku

postup

Štedrovečerný kapor, pre moju vnučku..tentokrát s ryžou.

1.
Podkovičky kapra namočíme do mlieka, aby sa zbavili zápachu. Potom ich osušíme. Jednotlivé kúsky obaľujeme klasicky v trojobale a následne vyprážame v rozpálenom oleji.
2.
Vnučka miluje ryžu. Tú uvaríme v sáčku, je najlepšia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...