Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra 2

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kapor podkovičky
trochu
hladka múka, vajce, strúhanka, olej na vyprážanie, soľ, mlieko
1 balíček
ryža vo varnom sáčku

postup

Štedrovečerný kapor, pre moju vnučku..tentokrát s ryžou.

1.
Podkovičky kapra namočíme do mlieka, aby sa zbavili zápachu. Potom ich osušíme. Jednotlivé kúsky obaľujeme klasicky v trojobale a následne vyprážame v rozpálenom oleji.
2.
Vnučka miluje ryžu. Tú uvaríme v sáčku, je najlepšia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
pizzasklobasov
1.12.2018 20:57 | |
+0 -0
paradajka
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.