Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra 2

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kapor podkovičky
trochu
hladka múka, vajce, strúhanka, olej na vyprážanie, soľ, mlieko
1 balíček
ryža vo varnom sáčku

postup

Štedrovečerný kapor, pre moju vnučku..tentokrát s ryžou.

1.
Podkovičky kapra namočíme do mlieka, aby sa zbavili zápachu. Potom ich osušíme. Jednotlivé kúsky obaľujeme klasicky v trojobale a následne vyprážame v rozpálenom oleji.
2.
Vnučka miluje ryžu. Tú uvaríme v sáčku, je najlepšia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.