Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra 2

1
porcia
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
kapor podkovičky
trochu
hladka múka, vajce, strúhanka, olej na vyprážanie, soľ, mlieko
1 balíček
ryža vo varnom sáčku

postup

Štedrovečerný kapor, pre moju vnučku..tentokrát s ryžou.

1.
Podkovičky kapra namočíme do mlieka, aby sa zbavili zápachu. Potom ich osušíme. Jednotlivé kúsky obaľujeme klasicky v trojobale a následne vyprážame v rozpálenom oleji.
2.
Vnučka miluje ryžu. Tú uvaríme v sáčku, je najlepšia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...