Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapekané kuracie prsia so slaninou a cibuľou

2
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
8 plátkov
slanina
soľ
čierne korenie
cesnak
bazalka
1 hrnček
paradajkový pretlak
olej

postup

Do pekaca nalejeme trochu oleja. Na vrch poukladame kuracie prsia. Osolime, okoreníme a pootacame maso aby korenie bolo aj z druhej strany. Nakrájame cibulu a slaninu a poukladame medzi maso. Na vrch nalejeme paradajkovy pretlak rozmiesany s vodou / ja som pouzila domaci pretlak / . Posypeme s bazalkou a cesnakom. Podlejeme s vodou. Dame piect na 200 stupnoch priblizne 30 minut. Potom odkryjeme pekac a zapekame kym nieje maso hotove - asi 30 minut. Prajem dobru chut.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.