Pridať recept

Vianočné pikantné klobásky

20
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

10 kg
bravčové mäso ( pliecko a bôčik)
20 g
ml.č.korenie
100 g
cesnaku
150 g
ml.č.paprika
20 g
štipľavá paprika
20 g
mletá rasca
300 ml
voda
ks
creva

postup

1.
Mäso pomelieme na mlynčeku č.8 , cesnak pretlačíme najemno, pridáme všetky suroviny a dobre premiešame. Črevá deň predtým namočíme do studenej vody.
 
2.
Črevá premyjeme a cez mlynček naplníme črevá. Robíme tak 20 cm klobásy. Údime studeným dymom do 30 C , tri dni po 6 hodin denne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
TARDILO
27.11.2019 16:55 | |
+4 -0
bez soli????