Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Medvedie tlapky

ingrediencie

400 g
hladká múka
200 g
práškový cukor
140 g
mleté orechy
1 ks
palmarín
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
vajíčko
1 KL
škorica a práškový cukor na obalenie

postup

Drobné pečivko na Vianoce.

1.
Suroviny na cesto zmiešame na doske, vypracujeme cesto. Necháme ho 1 hodinu odpočinúť. Potom cestom plníme formičky,ktoré vymažeme tukom a posypeme mukou, po vrch.
2.
Formičky kladieme na plech,ktorý dáme do rúry a medvedie labky sa pečú.
3.
Po upečení ich poprášime zmesou cukru a vanilkového cukru.Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.