Pridať recept

Zeleninové rizoto z celozrnnej ryže.

2
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
celozrnná ryža vo varnom sáčku
1/2 balíček
mrazená zlenina
ks
olivový olej, soľ, korenie
100 g
strúhaná mozzarella

postup

U nás doma jedávame teraz bezmäsité jedlá.

1.
Ryžu vo varných sáčkoch uvaríme v osolenej vode.
 
2.
Na oleji osmahneme zeleninu, s pridaním minima vody. Všetko spolu zmiešame, ochutíme. Pri podávaní rizoto posypeme strúhanou mozzarellou. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.