Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fettuccine so šampiňónovou omackou

ingrediencie

1 ks
Fettuccine
500 dkg
čerstvé šampiňóny
1 ks
smotana na šľahanie alebo crème fraîche
soľ, čierne korenie
1 PL
maslo

postup

Uvarime si cestoviny uvarene polejeme olivovym olejom. Nakrajame si sampinony opecieme na masole osolime okorenime asi 2 min a pridame smotanu yjemnime este troska maslom a mozme podavat.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...