Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fettuccine so šampiňónovou omackou

ingrediencie

1 ks
Fettuccine
500 dkg
čerstvé šampiňóny
1 ks
smotana na šľahanie alebo crème fraîche
soľ, čierne korenie
1 PL
maslo

postup

Uvarime si cestoviny uvarene polejeme olivovym olejom. Nakrajame si sampinony opecieme na masole osolime okorenime asi 2 min a pridame smotanu yjemnime este troska maslom a mozme podavat.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...