Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept:Paradajková omáčka s ančovičkami

3
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 kg
konzervované ošúpané paradajky
3 PL
olivový
1
maslo
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
ćesnaku
soľ
mleté čierne korenie
1 konzerva
ančovičky
1 ČL
čili sušené
1/2 šálka
červené víno
1 PL
parmezán

postup

Výnimočná paradajková omáčka na cestoviny, ktorej chuť zvýrazňujú ančovičky

2.

V hrnci si zohrejeme olivový olej a necháme v ňom rozpustiť maslo

3.

Pridáme cibuľu, cesnak a počas praženia osolíme a okoreníme.

4.

Ďalej pridáme konzervu ančovičiek, čili semiačka a poriadne ich spolu v horúcom oleji rozmiešame

5.

Pridáme červené víno, roztlačené paradajky a zalejeme vodou. Varíme minimálne hodinu.

6.

Podávame s cestovinami a posipané parmezánom

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
kokos
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
5 sladkých receptov pre milovníkov kokosu
Domáce bounty či raffaello dopĺňajú klasiky ako pusinky, bábovka a rezy. Všetko z kokosu!
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...