Pridať recept

Fotorecept: Makové podkovičky

ingrediencie

200 g
hladká múka špeciál
75 g
práškový cukor
ks
soľ
1 ks
vajce
100 g
Hera
70 g
mletý mak
ks
čokoládová poleva

postup

1.
Uvedené suroviny zhnetieme
Fotorecept:Makové podkovičky.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Zdroj: majama1
 
2.
a na jemne pomúčenej doske cesto dobré prepracujeme.Z cesta si odkrajujeme časti a šuľkáme malé šuľky a vytvarujeme podkovičky.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Zdroj: majama1
3.
Ukladáme na vymastený plech a upečieme.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Zdroj: majama1
4.
Po upečení a vychladnutí konce máčame v čokoládovej poleve.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Fotorecept:Makové podkovičky.
Zdroj: majama1
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.