Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cesnaková nátierka s brusnicami

ingrediencie

180 g
kyslá smotana 16 %
6 strúčikov
cesnak
5 ČL
brusnice čerstvé, kompót, mrazené
150 g
tvrdý syr
čerstvý tymián

postup

Syr nastrúhame na jemno, pridáme pretlačený cesnak, smotanu, brusnice a trochu tymiánu. Všetko dôkladne premiešame a podávame s čerstvým pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...