FOTORECEPT: Rezeň z pomletého mäsa
2
porcie
500
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mleté bravčové mäso
4
ks
vajcia
3
dl
mlieko
4
PL
múka hladká
ks
soľ, korenie čierne mleté
postup
Kamarátka mi dala recept na výborné rezne z mletého mäsa, ktoré chutia ako z mäsa nemletého.
1.
Mäso pomelieme pridáme soľ a mlieko a dobre vypracujeme. Potom dáme do chladničky a necháme odpočívať 8-12 hodín. Týmto postupom nám mlieko vsiakne do mäsa.
2.
Odpočinuté mäso vyberieme a mokrými rukami urobíme z neho placky v tvare rezňov. Obalíme v hladkej múke, rozhabarkovanom vajci a vypražíme na rozpálenom oleji.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.