Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené filety z kapra

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
1 ks
citrón
150 g
maslo
50 g
šalotka
50 ml
Rybí vývar
50 ml
biele víno
čerstvý tymián
soľ
korenie

postup

1.
Použijeme 2 filety z kapra, ktoré osolíme, okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme tymiánom a nastrúhanou citrónovou kôrkou, položíme plátky masla a dáme do rúry na 20 minút pri 180 st. C.
2.
Medzitým si pripravíme omáčku. Na masle orestujeme do sklovita šalotku, prilejeme víno, vývar.
3.
Ochutíme citrónom, soľou, korením a zahustíme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.3.2017 21:59 | |
+0 -0
Blahoželám k výhre :)
eruska25
2.3.2017 14:33 | |
+0 -0
Ďakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...