Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené filety z kapra

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
1 ks
citrón
150 g
maslo
50 g
šalotka
50 ml
Rybí vývar
50 ml
biele víno
čerstvý tymián
soľ
korenie

postup

1.
Použijeme 2 filety z kapra, ktoré osolíme, okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme tymiánom a nastrúhanou citrónovou kôrkou, položíme plátky masla a dáme do rúry na 20 minút pri 180 st. C.
2.
Medzitým si pripravíme omáčku. Na masle orestujeme do sklovita šalotku, prilejeme víno, vývar.
3.
Ochutíme citrónom, soľou, korením a zahustíme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.3.2017 21:59 | |
+0 -0
Blahoželám k výhre :)
eruska25
2.3.2017 14:33 | |
+0 -0
Ďakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Spenená zrnková
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Pitie kávy patrí medzi každodenné rituály väčšiny dospelých ľudí. Ak nepatríte medzi človeka, čo ihneď po zobudení musí...
egreš
Egreše
Egreše
Egreše sú veľmi chutné ovocie. Pri správnom výbere odrody je dokonca aj sladké. Egreš bol pôvodne obyčajný divoký ker...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...