Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené filety z kapra

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
1 ks
citrón
150 g
maslo
50 g
šalotka
50 ml
Rybí vývar
50 ml
biele víno
čerstvý tymián
soľ
korenie

postup

1.
Použijeme 2 filety z kapra, ktoré osolíme, okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme tymiánom a nastrúhanou citrónovou kôrkou, položíme plátky masla a dáme do rúry na 20 minút pri 180 st. C.
2.
Medzitým si pripravíme omáčku. Na masle orestujeme do sklovita šalotku, prilejeme víno, vývar.
3.
Ochutíme citrónom, soľou, korením a zahustíme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.3.2017 21:59 | |
+0 -0
Blahoželám k výhre :)
eruska25
2.3.2017 14:33 | |
+0 -0
Ďakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...