Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené filety z kapra

4
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
1 ks
citrón
150 g
maslo
50 g
šalotka
50 ml
Rybí vývar
50 ml
biele víno
čerstvý tymián
soľ
korenie

postup

1.
Použijeme 2 filety z kapra, ktoré osolíme, okoreníme, polejeme citrónovou šťavou, posypeme tymiánom a nastrúhanou citrónovou kôrkou, položíme plátky masla a dáme do rúry na 20 minút pri 180 st. C.
2.
Medzitým si pripravíme omáčku. Na masle orestujeme do sklovita šalotku, prilejeme víno, vývar.
3.
Ochutíme citrónom, soľou, korením a zahustíme maslom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
1.3.2017 21:59 | |
+0 -0
Blahoželám k výhre :)
eruska25
2.3.2017 14:33 | |
+0 -0
Ďakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.