Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tmavá treska na cíceri a schwarzwaldskej šunke

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
tmavá treska
1 konzerva
sterilizovaný cícer
150 g
Schwarzwaldská šunka z lídlu
8 ks
cherry paradajky
2 PL
maslo
50 g
uvarená zelená fazuľka
4 ks
cesnak
2 ks
šalotka
2 dl
suché biele víno
2 dl
vývar
olivový olej
soľ, čierne hrubé korenie
tymian
petržlenová vňať
1 KL
červená kari pasta

postup

1.
Tresku posolíme, okoreníme, potrieme 2 strúčikmi cesnaku a pečieme na oleji. Na konci trocha masla. Nakoniec trošku vína.
4.
Pridáme červenú kari pastu, posmažíme. Trochu vývaru, aby sa pasta rozplynula v šťave.
5.
Pridáme cícer, paradajky, fazuľku, cesnak, vňať. Nakoniec dosoliť a dokoreniť, zaliať trochou vývaru a trochou vína.
6.
Príloha je zemiaková kaša. Hotové posypeme vňaťkou. Rybku pokvapkáme citrónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...