Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tmavá treska na cíceri a schwarzwaldskej šunke

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
tmavá treska
1 konzerva
sterilizovaný cícer
150 g
Schwarzwaldská šunka z lídlu
8 ks
cherry paradajky
2 PL
maslo
50 g
uvarená zelená fazuľka
4 ks
cesnak
2 ks
šalotka
2 dl
suché biele víno
2 dl
vývar
olivový olej
soľ, čierne hrubé korenie
tymian
petržlenová vňať
1 KL
červená kari pasta

postup

1.
Tresku posolíme, okoreníme, potrieme 2 strúčikmi cesnaku a pečieme na oleji. Na konci trocha masla. Nakoniec trošku vína.
4.
Pridáme červenú kari pastu, posmažíme. Trochu vývaru, aby sa pasta rozplynula v šťave.
5.
Pridáme cícer, paradajky, fazuľku, cesnak, vňať. Nakoniec dosoliť a dokoreniť, zaliať trochou vývaru a trochou vína.
6.
Príloha je zemiaková kaša. Hotové posypeme vňaťkou. Rybku pokvapkáme citrónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Spenená zrnková
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Pitie kávy patrí medzi každodenné rituály väčšiny dospelých ľudí. Ak nepatríte medzi človeka, čo ihneď po zobudení musí...
egreš
Egreše
Egreše
Egreše sú veľmi chutné ovocie. Pri správnom výbere odrody je dokonca aj sladké. Egreš bol pôvodne obyčajný divoký ker...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...