Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tmavá treska na cíceri a schwarzwaldskej šunke

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
tmavá treska
1 konzerva
sterilizovaný cícer
150 g
Schwarzwaldská šunka z lídlu
8 ks
cherry paradajky
2 PL
maslo
50 g
uvarená zelená fazuľka
4 ks
cesnak
2 ks
šalotka
2 dl
suché biele víno
2 dl
vývar
olivový olej
soľ, čierne hrubé korenie
tymian
petržlenová vňať
1 KL
červená kari pasta

postup

1.
Tresku posolíme, okoreníme, potrieme 2 strúčikmi cesnaku a pečieme na oleji. Na konci trocha masla. Nakoniec trošku vína.
4.
Pridáme červenú kari pastu, posmažíme. Trochu vývaru, aby sa pasta rozplynula v šťave.
5.
Pridáme cícer, paradajky, fazuľku, cesnak, vňať. Nakoniec dosoliť a dokoreniť, zaliať trochou vývaru a trochou vína.
6.
Príloha je zemiaková kaša. Hotové posypeme vňaťkou. Rybku pokvapkáme citrónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vysavac
Toto ste o domácich spotrebičoch vedeli?
Toto ste o domácich spotrebičoch vedeli?
Sú bežnou súčasťou vybavenia každej kuchyne, no málokto pozná ich príbehy. Každý domáci spotrebič má svoju históriu,...
Pečené jablká
Pečené jablká s chrumkavou náplňou a čokoládou
Pečené jablká s chrumkavou náplňou a čokoládou
Váhate, či si dať ovocie alebo sladký dezert? Vyriešte dilemu pečenými jablkami s chrumkavou náplňou :)
Indický chlieb
Naan - indický chlieb
Naan - indický chlieb
Kedysi bol chleba len pre panstvo. Po celom svete boli viac rozšírenejšie chlebové placky, ako napríklad tortilly,...