Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tmavá treska na cíceri a schwarzwaldskej šunke

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
tmavá treska
1 konzerva
sterilizovaný cícer
150 g
Schwarzwaldská šunka z lídlu
8 ks
cherry paradajky
2 PL
maslo
50 g
uvarená zelená fazuľka
4 ks
cesnak
2 ks
šalotka
2 dl
suché biele víno
2 dl
vývar
olivový olej
soľ, čierne hrubé korenie
tymian
petržlenová vňať
1 KL
červená kari pasta

postup

1.
Tresku posolíme, okoreníme, potrieme 2 strúčikmi cesnaku a pečieme na oleji. Na konci trocha masla. Nakoniec trošku vína.
4.
Pridáme červenú kari pastu, posmažíme. Trochu vývaru, aby sa pasta rozplynula v šťave.
5.
Pridáme cícer, paradajky, fazuľku, cesnak, vňať. Nakoniec dosoliť a dokoreniť, zaliať trochou vývaru a trochou vína.
6.
Príloha je zemiaková kaša. Hotové posypeme vňaťkou. Rybku pokvapkáme citrónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.