Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny tagliatelle
200 g
biele rybacie filety (napríklad treska)
200 g
šampiňóny
200 ml
smotana na varenie
100 g
strúhaný syr
citrón
mleté čierne korenie
sladká mletá paprika
soľ
petržlenová vňať

postup

Jednoduché rýchle jedlo hotové za 15 minút.

1.

Omáčka - na oleji opražíme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny, pridáme smotanu na varenie a za hrsť nastrúhaného syra, napr. eidam. Necháme zovrieť, miešame až sa syr rozpustí. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a štipkou červenej papriky pre farbu.

2.

Rybu osušíme, osolíme, okoreníme a ugrilujeme, ja som ju opiekla zprudka z oboch strán a potom som ju na pekáčiku strčila na 10 minút do rúry pod gril. Pokvapkáme citrónom a odložíme do tepla.

3.

Cestoviny - uvaríme podľa návodu, nepreplachujeme studenou vodou. Keď sú uvarené podľa našej chuti, preložíme ich do rajnice k horúcej omáčke a dobre premiešame. Omáčka sa na horúce cestoviny krásne nalepí.

4.

Na tanier naložíme cestoviny s omáčkou, navrch poukladáme kúsky ryby, posypeme petrželkou a dobrú chuť :)

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...