Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny tagliatelle
200 g
biele rybacie filety (napríklad treska)
200 g
šampiňóny
200 ml
smotana na varenie
100 g
strúhaný syr
citrón
mleté čierne korenie
sladká mletá paprika
soľ
petržlenová vňať

postup

jednoduché rýchle jedlo hotové za 15 minút

1.
Omáčka - na oleji opražíme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny, pridáme smotanu na varenie a za hrsť nastrúhaného syra, napr. eidam. Necháme zovrieť, miešame až sa syr rozpustí. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a štipkou červenej papriky pre farbu.
2.
Rybu osušíme, osolíme, okoreníme a ugrilujeme, ja som ju opiekla zprudka z oboch strán a potom som ju na pekáčiku strčila na 10 minút do rúry pod gril. Pokvapkáme citrónom a odložíme do tepla.
3.
Cestoviny - uvaríme podľa návodu, nepreplachujeme studenou vodou. Keď sú uvarené podľa našej chuti, preložíme ich do rajnice k horúcej omáčke a dobre premiešame. Omáčka sa na horúce cestoviny krásne nalepí.
4.
na tanier naložíme cestoviny s omáčkou, navrch poukladáme kúsky ryby, posypeme petrželkou a dobrú chuť :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.