Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tagliatelle so smotanovou omáčkou a grilovanou rybou

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
cestoviny tagliatelle
200 g
biele rybacie filety (napríklad treska)
200 g
šampiňóny
200 ml
smotana na varenie
100 g
strúhaný syr
citrón
mleté čierne korenie
sladká mletá paprika
soľ
petržlenová vňať

postup

jednoduché rýchle jedlo hotové za 15 minút

1.
Omáčka - na oleji opražíme očistené a na plátky nakrájané šampiňóny, pridáme smotanu na varenie a za hrsť nastrúhaného syra, napr. eidam. Necháme zovrieť, miešame až sa syr rozpustí. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a štipkou červenej papriky pre farbu.
2.
Rybu osušíme, osolíme, okoreníme a ugrilujeme, ja som ju opiekla zprudka z oboch strán a potom som ju na pekáčiku strčila na 10 minút do rúry pod gril. Pokvapkáme citrónom a odložíme do tepla.
3.
Cestoviny - uvaríme podľa návodu, nepreplachujeme studenou vodou. Keď sú uvarené podľa našej chuti, preložíme ich do rajnice k horúcej omáčke a dobre premiešame. Omáčka sa na horúce cestoviny krásne nalepí.
4.
na tanier naložíme cestoviny s omáčkou, navrch poukladáme kúsky ryby, posypeme petrželkou a dobrú chuť :)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...