Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Šalát z kyslých rybičiek

ingrediencie

500 g
kyslé ryby
3 ks
uvarená mrkva
4 ks
Kyslé uhorky
1 ks
cibuľa
1 hrsť
hrášok
200 g
majonéza
2 PL
kyslá smotana
citrónová šťava
mleté čierne korenie
soľ

postup

Domáci šalát s kyslých rybičiek, na ktorom si pochutí každý labužník.

1.

Ja som na šalát použila baltické slede, sú to malé rybky, ktoré treba očistiť a nakrájať na na väčšie kúsky. Vhodné sú aj zavináče. Cibuľu a uhorky nakrájame na drobno.

2.

Mrkvu uvaríme, ochladíme a nakrájame na kocky, mrazený hrášok zalejeme vriacou vodou a scedíme, sterilizovaný len scedíme.

3.

Pridáme majonézu a kyslú smotanu, zamiešame, dochutíme korením a soľou ak treba pridáme pár kvapiek citrónu.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
dorisa
26.2.2017 19:56 | |
+4 -0
Evka, veľmi pekný recept....hneď by som si dala tento tvoj šalátik
evauhlik
28.2.2017 08:04 | |
+2 -0
máš pravdu, je to výborný šalát, teda pre toho kto má rád kyslé rybičky :) pozvala by som ťa ale si ďaleko :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...