Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Losos s limetkovým glazé a zeleninkou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
losos
1 ks
mrkva
1 ks
pór
1 ks
cuketa
2 ks
paradajky
3 strúčiky
cesnak
olivový olej
maslo
soľ, biele korenie
Limetkové glazé

postup

Tento recept som už robila viac krát, je z televízie od Polhreicha.

1.
Lososa osolíme, okoreníme a na masle a olivovom oleji opečieme do ružova. Najskôr kožou dole.
3.
Dáme bokom. Potom osmažíme pór na kolieska a pridáme k mrkve.
4.
Kolieska cukety tiež ochutíme a opečieme na oleji. Pridáme k zelenine. Paradajky nakrájame na malé kúsky. Tiež pridáme k zelenine.
5.
Limetkové glazé prehrejeme, prelejeme na tanieri zeleninu. Ako prílohu sú pečené batáty v rúre. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sušené slivky
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Sušené ovocie je zdravé, stačí si ho dopriať s mierou!
Medzi najstaršie spôsoby spracovania ovocia patrí sušenie, pretože takýmto spôsobom sa podstatne predĺži doba jeho...
Zemiakové placky
Zemiakové placky 10 x inak
Zemiakové placky 10 x inak
Čo dnes na večeru? Ľahká a chutná pomoc v podobe tradičných i menej tradičných podlesníkov.
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...