Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Losos s limetkovým glazé a zeleninkou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
losos
1 ks
mrkva
1 ks
pór
1 ks
cuketa
2 ks
paradajky
3 strúčiky
cesnak
olivový olej
maslo
soľ, biele korenie
Limetkové glazé

postup

Tento recept som už robila viac krát, je z televízie od Polhreicha.

1.
Lososa osolíme, okoreníme a na masle a olivovom oleji opečieme do ružova. Najskôr kožou dole.
3.
Dáme bokom. Potom osmažíme pór na kolieska a pridáme k mrkve.
4.
Kolieska cukety tiež ochutíme a opečieme na oleji. Pridáme k zelenine. Paradajky nakrájame na malé kúsky. Tiež pridáme k zelenine.
5.
Limetkové glazé prehrejeme, prelejeme na tanieri zeleninu. Ako prílohu sú pečené batáty v rúre. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...