Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fánky

ingrediencie

300 g
múka hladká
70 g
palmarín
2 PL
práškový cukor
2 ks
žĺtok
6 PL
kyslá smotana
2 PL
rum
soľ
citrónová kôra
práškový cukor na posypenie

postup

2.
Vyložíme na jemne pomúčenú dosku a cesto prehnetieme.
3.
Rozvaľkáme a ostrôžkou pokrájame na obdĺžniky. V prostriedku narežeme každý obdĺžnik.
4.
Cez narezanú dierku jeden koniec pretočíme na mašličku.
6.
Povyberáme na papierový obrúsok, aby odkvapkali od oleja.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
arašidové maslo
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo vám dodá energiu. Pribaľte si ho na túru!
Arašidové maslo je chutná, nie moc sladká nátierka. Miera sladkosti závisí na kvalite použitých arašidov a na množstve...
nakličovanie
Ako na to: Nakličovanie semienok
Ako na to: Nakličovanie semienok
Zmesí rôznych semienok, zrniek na klíčenie dostanete kúpiť v každom dobrom bio obchode. Klíčime pre zdravie. Preto aj...
svetovy den
Rýchlokurz pečenia
Rýchlokurz pečenia
Vždy sa nájde dôvod osladiť si život a dopriať si kúsok dobrého koláčika. Vynikajúcou príležitosťou je blížiaci sa...