Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fánky

ingrediencie

300 g
múka hladká
70 g
palmarín
2 PL
práškový cukor
2 ks
žĺtok
6 PL
kyslá smotana
2 PL
rum
soľ
citrónová kôra
práškový cukor na posypenie

postup

2.
Vyložíme na jemne pomúčenú dosku a cesto prehnetieme.
3.
Rozvaľkáme a ostrôžkou pokrájame na obdĺžniky. V prostriedku narežeme každý obdĺžnik.
4.
Cez narezanú dierku jeden koniec pretočíme na mašličku.
6.
Povyberáme na papierový obrúsok, aby odkvapkali od oleja.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...