Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fánky

ingrediencie

300 g
múka hladká
70 g
palmarín
2 PL
práškový cukor
2 ks
žĺtok
6 PL
kyslá smotana
2 PL
rum
soľ
citrónová kôra
práškový cukor na posypenie

postup

2.
Vyložíme na jemne pomúčenú dosku a cesto prehnetieme.
3.
Rozvaľkáme a ostrôžkou pokrájame na obdĺžniky. V prostriedku narežeme každý obdĺžnik.
4.
Cez narezanú dierku jeden koniec pretočíme na mašličku.
6.
Povyberáme na papierový obrúsok, aby odkvapkali od oleja.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.
Electrolux
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Indukcia môže byť hrou. Bezpečnou.
Premýšľate nad kúpou indukčného varného panela? Nasledujúcich pár riadkov vám možno pomôže pri rozhodovaní.
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...