Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkvový šalát

ingrediencie

350 g
mrkva
300 g
stonkový zeler
kaleráb
4 PL
tekvicové jadierka
šťava z pomaranča

postup

Očistenú a umytú mrkvu postrúhame nahrubo. Stonkový zeler umyjeme a koreň a listy odrežeme. Stonky zeleru pokrájame na tenké kolieska. Očistený kaleráb rozkrojíme, polovice nakrájame na tenké plátky, tie na rezance. Pripravenú zeleninu zmiešame, posypeme tekvicovými jadierkami a nakoniec šalát ozdobíme nadrobno posekanými zelerovými lístkami. Šalát ochutíme pomarančovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...