Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerové valčeky v slanine

6
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cícer
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
2 ks
vajcia
50 g
strúhaný syr
200 g
tenkých plátkov slaniny
soľ
ml.č.korenie
ml.č.paprika
strúhanka
vegeta
majoránka
olej

Hríbová omáčka

300 g
hríby podľa chuti
1 ks
cibuľa
100 ml
33% smotana
vegeta
voda, soľ, čierne korenie
1 KL
solamyl
olej

postup

1.
Cícer si namočíme na 12 hodín a na druhý deň uvaríme domäkka. Zomelieme cícer, cibuľu aj cesnak. Pridáme všetky koreniny, vajíčka, premiešame.
3.
Z masy urobíme valčeky , ktoré obalíme slaninkou. Potom pekne zo všetkých strán na panvici opečieme.
4.
Na cibuľke podusíme hríby, pridáme koreniny, trochu podlejeme vodou.
5.
Zahustíme smotanou a solamylom, ak je husté pridáme trochu vody. Dochutíme.
6.
Cícerové rolky podávame s ryžou, šalátom a prelejeme hubovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...