Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerové valčeky v slanine

6
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cícer
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
2 ks
vajcia
50 g
strúhaný syr
200 g
tenkých plátkov slaniny
soľ
ml.č.korenie
ml.č.paprika
strúhanka
vegeta
majoránka
olej

Hríbová omáčka

300 g
hríby podľa chuti
1 ks
cibuľa
100 ml
33% smotana
vegeta
voda, soľ, čierne korenie
1 KL
solamyl
olej

postup

1.
Cícer si namočíme na 12 hodín a na druhý deň uvaríme domäkka. Zomelieme cícer, cibuľu aj cesnak. Pridáme všetky koreniny, vajíčka, premiešame.
3.
Z masy urobíme valčeky , ktoré obalíme slaninkou. Potom pekne zo všetkých strán na panvici opečieme.
4.
Na cibuľke podusíme hríby, pridáme koreniny, trochu podlejeme vodou.
5.
Zahustíme smotanou a solamylom, ak je husté pridáme trochu vody. Dochutíme.
6.
Cícerové rolky podávame s ryžou, šalátom a prelejeme hubovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
velkonocne vajicka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Veľká noc je predo dvermi a s ňou je tradične spojené zdobenie kraslíc pre šibačov. Zdobíte umelé kraslice alebo dávate...
Viete ako chutí Ázia?
Viete ako chutí Ázia?
Kto ochutnal pravú ázijskú kuchyňu vie, že ponúka širokú paletu chutí a netradičných ingrediencií. Dá sa však ázijská...
Latte
Video: Základné techniky Latte art
Video: Základné techniky Latte art
Čo je vlastne Latte art? Je to spôsob prípravy cappuccina, kde sa pomocou nalievania mlieka do peny cappuccina vytvára...