Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Cícerové valčeky v slanine

6
porcií
120
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
cícer
3 strúčiky
cesnak
1 ks
cibuľa
2 ks
vajcia
50 g
strúhaný syr
200 g
tenkých plátkov slaniny
soľ
ml.č.korenie
ml.č.paprika
strúhanka
vegeta
majoránka
olej

Hríbová omáčka

300 g
hríby podľa chuti
1 ks
cibuľa
100 ml
33% smotana
vegeta
voda, soľ, čierne korenie
1 KL
solamyl
olej

postup

1.
Cícer si namočíme na 12 hodín a na druhý deň uvaríme domäkka. Zomelieme cícer, cibuľu aj cesnak. Pridáme všetky koreniny, vajíčka, premiešame.
3.
Z masy urobíme valčeky , ktoré obalíme slaninkou. Potom pekne zo všetkých strán na panvici opečieme.
4.
Na cibuľke podusíme hríby, pridáme koreniny, trochu podlejeme vodou.
5.
Zahustíme smotanou a solamylom, ak je husté pridáme trochu vody. Dochutíme.
6.
Cícerové rolky podávame s ryžou, šalátom a prelejeme hubovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...